Het Team van Solvware

De SolvCommunity, hoe werkt het. Solvware heeft een intern team met alle kern kennis en kunnen. Om een totaal oplossing te bieden voor onze kanten. Hebben wij interne / externe samenwerkingen. Hiermee werken wij dagelijks samen, ook aanvullend specialisten voor specifieke expertises.

null

Patrick Krijnen

CEO - Software Architect

Samen met het interne en externe team van Solvware maken wij de ontwikkelingen voor onze klanten en partners compleet. Topnotch maatwerk software oplossingen zijn onze bread an butter. Geen uitdaging is te groot of klein voor Team Solvware.

null

Timo van Zanten

Head of communication

Als marketing & communicatie expert ben ik maar al te graag bezig met het vertalen van de unieke waardepropositie van het bedrijf naar boeiende marketingcommunicatie. Samen met het team zorgen we voor uitstekend maatwerk bij alle klanten en partners.

null

Jerom Buijs

Head of design

Als hoofd van design heb ik een scherp oog voor wat onze klanten nodig hebben.  Door het vertalen van behoeften naar effectieve en elegante ontwerpen, ontvangt  de klant altijd een resultaat om trots op te zijn.

null

Jurgen van Kranenburg

Head of development

Ik houdt mij bezig met het sturen van onze capabele teamleden zowel als de ontwikkeling van maatwerk projecten. Elke dag bedenk ik verschillende elegante oplossingen voor complexe vraagstukken. De passie voor het vak zorgt telkens voor een prachtig resultaat.

null

Linde Ruis

DTP-Medewerker

Als DTP-medewerker bij Solvware creëer ik visuele content voor een toonaangevend softwarebedrijf. Samen met het marketingteam ontwerp ik aantrekkelijke lay-outs die de merkidentiteit weerspiegelen. Mijn werk is uitdagend, lonend en stelt me in staat mijn passie voor design te uiten.

null

Joshua Stabel

Development stagiaire

Als software ontwikkelaar in opleiding krijg ik alle fijne kneepjes van het vak mee bij Solvware. Dit om klanten nog beter van dienst te zijn in de Maatwerk pakketen die we aanbieden. Samen met mijn collega’s vormen ik een kracht in software ontwikkeling.

null

Luca van der Kolk

Development stagiaire

Kwaliteit van werk staan bij mij hoog in het vaandel. Als stagiaire leer ik veel maar zorg ik ook voor een mooi resultaat bij lopende projecten. Ik hoop veel klanten in de toekomst te mogen helpen bij passende software-oplossingen.

null

Merijn Sweep

Development stagiaire

Als software-developer in training verkreeg ik al snel een passie voor technologie en coderen. Om partners en klanten van Solvware nog beter te helpen word ik elke dag uitstekend ondersteund door mijn stagebegeleider.

Stel ons op de proef!

Laat geen kansen liggen en stel uw vraag . Solvware heeft maar een missie: doen waar u echt wat aan heeft. Oplossingen die passen bij uw organisatie, uw ambities en uw budget. Onze slimme koppen gaan geen uitdaging uit de weg. Ook geheel nieuwe ontwikkelingen vinden wij voor u uit.

Neem vandaag nog contact op!

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds