Toekomstbestendige softwareoplossingen
Solvware software & ICT maatwerk oplossingen – Solvware & Software specialisten

Procestechnologie, software en (web)applicaties ontwikkelen. Ons werk bestaat uit zoveel meer dan op verzoek coderen of programmeren. Toch zien we veel partijen in de ICT-markt die hier hun businessmodel van maken.

Daag ons uit!

Zo niet Solvware. Op complexe businessvraagstukken vind je dankzij de ICT-oplossingen altijd wel antwoorden. Maar voldoen ze ook? Zijn ze toekomstproof bij schaalvergroting of bij een veranderende markt? Daar is een onafhankelijke blik voor nodig, zonder de beperkingen van een bepaalde leverancier of een bepaald systeem. De specialisten moeten iets van een generalist in zich hebben; integraal kunnen denken en werken. Welke impact heeft nieuwe software op het bestaande ecosyteem? Wat betekent het voor de eindgebruikers?

De slimmeriken achter Solvware

Patrick Krijnen, oprichter en eigenaar van Solvware, geeft een tegengeluid. In een ICT-wereld waar velen niet meer dan hun ‘kunstje’ doen, werkt Patrick met zijn team vanuit een intrinsieke drive: klanten echt verder helpen. Met professioneel en objectief advies los van merken of leveranciers. Met de klantvraag als leidend, in plaats van wat er mogelijk is. Solvware blinkt uit met een eigen pool aan zelfstandige en onafhankelijke professionals. In doen en in denken. Met maatwerkteams, die de werkelijke vragen van opdrachtgevers als uitgangspunt nemen en elke opdracht integraal aanvliegen.

Solvware doet het anders

Solvware geeft de oplossing.

Nieuwe software moet niet alleen functioneel steengoed werken, maar ook daadwerkelijk winst opleveren. Bovendien moet het aantrekkelijk in gebruik zijn. Denk aan design, lay-out, flowchart en dashboard. Eindgebruikers zijn er tenslotte dagelijks mee in de weer.

Meer weten over Solvware? Voel je vrij, en neem contact op!

Stel ons op de proef!

Laat geen kansen liggen en stel uw vraag . Solvware heeft maar een missie: doen waar u echt wat aan heeft. Oplossingen die passen bij uw organisatie, uw ambities en uw budget. Onze slimme koppen gaan geen uitdaging uit de weg.

Ook geheel nieuwe ontwikkelingen vinden wij voor u uit.

Neem vandaag nog contact op!

Vestigingsadres

Industrieweg 8C,
5145 PV te Waalwijk

Telefoonnummer