Procesautomatisering
Tijd en geld besparen en kwaliteit leveren? Automatiseer!

De vraag bij menig bedrijf is niet of er meer geautomatiseerd moet worden, maar wanneer. Het antwoord is eenvoudig: liever gisteren dan vandaag. Zeker wanneer u als organisatie groeit, professionaliseert, kwaliteit wilt leveren én de concurrent voor wilt blijven. Te veel organisaties blijven gewoontegetrouw repeterende werkprocessen ‘old school’ uitvoeren, en verliezen daarmee hun slagkracht. Omdat ze geen tijd hebben. Of denken te hebben. Gelukkig kan het ook anders. met Solvware.

Tijdwinst

Een systeem dat 24/7 werkt, zonder een dag verzuim

Foutloos

Foutloos werk leveren betekent kwalitatieve winst

Kostenbesparing

In mankracht én op faalkosten

Strategie

Visualiseer uw strategische doelstellingen

Waar te beginnen?

Kijk kritisch naar uw bedrijfsprocessen, of laat een scan uitvoeren door Solvware. Vaak werkt u al jaren met bepaalde systemen. Door de jaren heen ontstaan en gecreëerd. Uit gewoonte of gemak worden sommige processen in stand gehouden. Processen die vele malen efficiënter of effectiever kunnen. Denk bijvoorbeeld aan uw personeelsadministratie of uw voorraadbeheer. Hoe slim is dat ingericht? Hoe ziet uw CRM-systeem eruit en de weg die een klant aflegt om zijn felbegeerde aankoop te doen? De klachtenafhandeling, de stroom aan interne mailberichten of de omslachtige wijze van samenwerken bij gezamenlijke projecten?

Slim automatiseren zorgt voor efficiëntere processen, minder zorgen en meer winst.

Ontwikkelprojecten

 

Standaard software volstaat, totdat u tegen beperkingen aanloopt. Groei, schaalbaarheid of innovatie. Waar het ook knelt, maatwerk software lost het op. Solvware ontwikkelt het voor u. Snel en secuur.

Data gedreven marketing

Uw data is uw gids in de marketing. Waar beweegt de markt zich naartoe, de branche of sector? Wie daarop acteert en anticipeert bouwt aan een gefundeerde marketingstrategie.

De aanpak van Solvware

Misschien weet u waar het knelt. Misschien niet. Solvware onderzoekt samen met u waar u winst kunt behalen.

Stapsgewijs

Soms is er een digitaliseringsslag nodig voor u processen kunt automatiseren. Ook daarin zijn we transparant. En kritisch: een bestaand proces een-op-een nabouwen is niet altijd wenselijk. De beste inrichting, daar gaan we voor. Uiteraard met het beste team voor úw vraagstuk.

Stel ons op de proef!

Laat geen kansen liggen en stel uw vraag over procesautomatisering. Solvware heeft maar een missie: doen waar u echt wat aan heeft. Oplossingen die passen bij uw organisatie, uw ambities en uw budget.

Onze slimme koppen gaan geen uitdaging uit de weg.

Ook geheel nieuwe ontwikkelingen vinden wij voor u uit.

Neem vandaag nog contact op!

Vestigingsadres

Orffstraat 40,
5144HL te Waalwijk

Telefoonnummer