De Hoge Heide – Web, App & marketing

De Hoge Heide – Web, App & marketing

De Hoge Heide een activiteiten centrum gevestigd in Vlijmen. Gekend om zijn geweldige ambiance en zijn variatie aan activiteiten. Van bowling tot een restaurant waar heerlijk kan worden gegeten. Of wellicht toch een broodje bestellen via de broodjesservice. Al enige tijd hebben De Hoge Heide en Solvware de samenwerking opgezocht. Met als resultaat een aantal geweldige ontwikkelingen. Zo hebben wij de website voor De Hoge Heide mogen ontwikkelen. Deze site is een echte SEO bom. De site is zo opgebouwd dat er optimaal gepresteerd kan worden binnen de zoekmachines. Dit is dan ook zeker zichtbaar, in de resultaten. De site is gevuld met waanzinnige content en heeft een fijne en overzichtelijke structuur met de een voorproef van de speelsheid & sfeer bij De Hoge Heide.

Wat hebben we allemaal gemaakt of zijn we mee bezig.

  • De website van De Hoge Heide
  • De website van SoccerHome
  • De website van de Broodjes service
  • Een calculatie tool voor prijs berekeningen, recepten & een gemakkelijke manier om een voorraadtelling te doen. Voorheen was dit een excel met VBA. Dit was de POC waarna we een maatwerk webapplicatie hebben ontwikkeld.
  • Een QR bestel systeem voor op locatie in een maatwerk systeem. Gecombineerd met een omzet Dashboard die communiceert met 5 verschillende platformen.
  • Een print programma om bon verdeling te doen op locatie tussen bar en keuken.

Zoals je ziet hebben we dus een goede samenwerking met De Hoger Heide, neem gerust eens een kijkje en wie weet bent u wel geïnteresseerd in een middagje vertoeven bij De Hoger Heide.

Branding, Design, web ontwikkeling,
website ontwikkeling, online marketing.

Solvware activiteiten

De Hoge Heide, Vlijmen

Onze partner

Website & webshop ontwikkeling,
App ontwikkeling, Web applicatie ontwikkeling,
Software ontwikkeling, Online marketing

Skills

Neem vrijblijvend contact op

Wat kan Solvware voor u betekenen?

Laat de talenten van Solvware uw ICT kopzorgen wegnemen. Met een eerlijk en onafhankelijk advies, ongeëvenaarde kennis en met uw belangen in het vizier.

Vestigingsadres

Orffstraat 40,
5144HL te Waalwijk

Telefoonnummer