Il Pranzo Catering & Broodjesservice Waalwijk

Logo design
Logo boxen
Headers designs
Flyer design catering

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Il Pranzo Catering & Broodjesservice Waalwijk

Als iemand weet hoe heerlijke Italiaanse broodjes bereid moeten worden dan zijn dat de familie Krijnen van Il Pranzo wel. Hun cateringservice voor de regio Waalwijk, verzorgt lunches, bedrijfsborrels en partycatering voor bedrijven en particulieren. Kwaliteit, creativiteit en liefde voor het vak vormen elke dag weer hun motivatie en inspiratie. En dat proef je!

Il Pranzo en Solvware werken al meer dan zeven jaar succesvol samen. Vanaf het moment dat Il Pranzo zoekende was naar technische ondersteuning en automatisering hebben we ondernemer Jörgen Petersen begeleid naar automatisering en online positionering.

Om de bedrijfsvoering zo soepel mogelijk te laten verlopen heeft Solvware een urenregistratie-module ontwikkeld. Voor algemene informatie, catering en bezorgservice zijn de beide websites gemaakt en de flyers, het logo en andere designs versterken verder de effectiviteit van de marketing.

Solvware is niet zomaar een partner, maar een meedenkende. Samen bouwen we online!

Branding, Design, web ontwikkeling,
website ontwikkeling, online marketing.

Solvware activiteiten

il Pranzo, Waalwijk

Onze partner

Website & webshop ontwikkeling,
App ontwikkeling, Web applicatie ontwikkeling,
Software ontwikkeling, Online marketing

Skills

Neem vrijblijvend contact op

Wat kan Solvware voor u betekenen?

Laat de talenten van Solvware uw ICT kopzorgen wegnemen. Met een eerlijk en onafhankelijk advies, ongeëvenaarde kennis en met uw belangen in het vizier.

Vestigingsadres

Industrieweg 8C,
5145 PV te Waalwijk

Telefoonnummer