Uw vraagstuk is leidend
Webapplicaties ontwikkelen – Maatwerk applicaties.

Altijd en overal online benaderbaar zijn, dat is wat u wilt. Of een QR-ordersysteem opzetten, maar dan met betaling achteraf. Een MT Swift- transactiesysteem of managementsysteem met online dashboard. Een valdetectie applicatie voor de zorg. U kunt het zo gek niet bedenken, of Solvware ontwikkelt het. Veilig, stabiel, responsive en op maat.

Tijdwinst

Een systeem dat 24/7 werkt, zonder een dag verzuim

Foutloos

Foutloos werk leveren betekent kwalitatieve winst

Kostenbesparing

In mankracht én op faalkosten

Strategie

Visualiseer uw strategische doelstellingen

Waar te beginnen?

U gaat na waar precies de behoefte ligt. Heeft u dat in kaart, laat Solvware dan onderzoeken of het idee voor u tijdbesparend, winstgevend of zelfs lucratief is. Goed advies voorkomt veel onnodige ontwikkelkosten.

De aanpak van Solvware

Gaan we samenwerken, dan bepalen we de aanvliegroute. Welke functionaliteiten de webapp moet hebben, de gebruikerseisen, het gebruikersgemak, maar ook hoe de app inhaakt op de beoogde groei aan bijvoorbeeld klanten of omzet. We kijken met een scherp oog naar de toekomst en de innovaties die er aankomen, de marktontwikkelingen. Zo ontwikkel je gelijk een webapp, die toekomstproof is. De tools die Solvware ontwikkelt zijn onafhankelijk van systemen als Android, Chrome, Windows et cetera. En dat scheelt kosten ten opzichte van de vele hybridesystemen die aangeboden worden.

Stel ons op de proef!

Laat geen kansen liggen en stel uw vraag over webapplicaties. Solvware heeft maar een missie: doen waar u echt wat aan heeft. Oplossingen die passen bij uw organisatie, uw ambities en uw budget.

Onze slimme koppen gaan geen uitdaging uit de weg.

Ook geheel nieuwe ontwikkelingen vinden wij voor u uit.

Alles is mogelijk, maar uw vraagstuk is leidend.

Vestigingsadres

Industrieweg 8C,
5145 PV te Waalwijk

Telefoonnummer